torstai 8. syyskuuta 2011

Mustaa

Mä vierastan yleensä kokomustaa, mutta aina loppukesästä ja alkusyksystä tulee kausi jolloin sitä on saatava. Samoihin aikoihin mulle tulee myös pakonomainen tarve kuunnella rankkaa heviä. Eräänlainen luksushevariuden etsintä lieneekin mun tämänhetkisiä tyylitavoitteita. (Ehkä se luontuu jo ainakin jotenkuten, sillä eilisen asuni nähtyään Mies totesi: "Prince of the fucking darkness!".)

Ostin mustuuttani täydentämään pari päivää sitten vuosiin ekan mustan nahkarotsin, Kamichankin omalla tontillaan esittelemän KappAhlin Designer's Finest -malliston takin (Kamicha hei! Mä olisin halunnut kehua sun superihanaa villapaitaa, mutta jostain syystä en saanut kommenttiani julkaistua sun blogissa. Jokatapauksessa: neuleesi on IHANA!). Mä kuljen työmatkalla päivittäin KappAhlin ohi, mutta en ole vuosiin astunut sisään - en ennen kuin tämän malliston vaatteet ilmestyivät alkuviikosta näyteikkunaan. Sitten meninkin heti. Mallisto on kaiken kaikkiaan varsin hyvä ja ennen kaikkea laadukas: designer-collabit eivät viime aikoina ole jaksaneet innostaa entiseen malliin (liekö koko konsepti kärsinyt hieman ryöstöviljelystä??), joten tuore lähestymistapa perusmallistojen kohottamiseen tuntui hyvältä. Laadukkaat matskut on sitäpaitsi aina mun mieleen. Kun nahkis sitten istui yhtä hyvin kuin vuosia sitten sovittelemani ylittämättömän ihana Rick Owens -nahkis, hankitapäätös oli selvä (etenkin kun hinta oli alle kymmeneksen Rikun takin hinnasta...). Hihat on ihanan kapeat! Ja nahka kuin voita! (Niin ohutta, että se varmaan ottaa iskua aika helposti. Mutta eipä haittaa, nahassa saakin käyttö näkyä. Sitäpaitsi ohuus ja pehmeys on suuri etu kun takkia haluaa käyttää välivaatteena ja puserona, kuten mä etupäässä ajattelin tehdä.)

Eilen:



Miestenhousut Sasu Kauppi (elokuulta Helsinki 10:stä, kuuluvat Kaupin lopputyömallistoon), silkkitoppi Järvi Muoti. Nahkatakki KappAhl. Kengät Ann Demeulemeester. Herrainkenkä-henkiset ihanuudet ovat Huuto.netistä. Ne kuuluivat Demeulemeesterin 1993 mallistoon. Löytö, josta iloitsen suorastaan ylitsevuotavasti!

Tänään:



Takki KappAhl, housut Gomme (second hand), silkkitoppi Järvi Muoti, kengät Ann Demeulemeester (second hand).




Alemmissa kuvissa nahkiksen päällä vielä Andrew MacKenzien puuvillaviitta, viimetalvinen löytö Kauppiaskadun Vaatehtimosta. Menkää muuten kaikki sinne (osoite Kauppiaskatu 3), jos vielä ette ole menneet. Ihan huippupaikka!!!

5 kommenttia:

  1. Vautsi - jotenkin mielettömän kivat ja sirot mittasuhteet etenkin noiden Gommen housujen kanssa!

    Kotiutin minäkin tuon takin. Ihana vaate tosiaan.

    Mitäs se bloginrutjake oikein herjaa? Kommenttia ei löytynyt spammista eikä moderoitavista, eli ei taida olla Akismet turhan tarkkana, sitä aina ensiksi epäilen...

    VastaaPoista
  2. Ihanat lookit! Mä taidan matkia sua ja Kamichaa ja kotiuttaa tuon nahkatakin myös...

    VastaaPoista
  3. Luksushevarius, mikä käsite! Ihana, ihana siluetti erityisesti Gommejen ja kenkien kanssa. Onneksi kotoa löytyvät aika samanmalliset housut, muuten en kateudeltani pystyisi kommentoimaan! :)

    VastaaPoista
  4. Kylläpä on rouva nyt mun lempiväriin sonnustautunut. Ja kun et ole fösörissä (friikki..) ni laitan täne sit pari infoa, eli;

    month of sundays saapu kaupalle juuri viime perjantaina ja koska on ihan uus merkki meillekin ni tän viikon ajan sitä saa -15% tutustumistarjouksella. ja toiseks mei on 1.10. syysjuhlimukset lauantaina 17-? (olik se 21;30 tai jota tällast) et sinne sit vaan oikeen ja otat miehes mukaan josko dusty iskis makuhermoon hänel.

    ja ku nyt aloin käyttää sun blogias härskisti mainosfoorumina ni jatkan viel sen verran et toi on ihan mahtava toi musta viitta ja mun täytyy sanoo et myös mun makuun toi nahkatakki on ihan sairaan nätti kapistus.

    VastaaPoista
  5. oi vitsi, mustaa! (miksei mulla ole aikaa lukea ja selata enää mitään... kappahl on mennyt multa kokonaan ohi, nyt heti sinne!)

    gommen housut ovat myös ihanat. juu.

    VastaaPoista