perjantai 10. kesäkuuta 2011

Holidaygarden




Holidaygarden-teeppari Bless. Puuvillapitsishortsit H&M. Nahkanauhasta punotut tossut n. viidentoista vuoden takaiset äidin ja isin tuliaiset Tallinnasta. Sabrina Dehoffin riipus tuliainen toukokuiselta Köpiksen-reissulta.

Fanitan hulluna Blessiä, ihan kaikkea mitä ne tekevät. Tämän kesän mallisto, Blessin kielellä N°42, on minusta parhaita koskaan (eikä vähiten malliston katalogissa poseeraavan ihanan Jennan ansiosta!). 

Kuten moni varmaan tietää, pidän kukkakuoseista - suorastaan keräilen niitä. Ihastuin puutarha-aiheiseen puuvillabatistipaitaan jo kuukausia sitten talven tuiskujen keskellä, mutta sen ostaminen osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Lopulta löysin paidan Stand Up Comedy -liikkeen verkkokaupasta. Inhoan yleensä syvästi nettikaupoissa shoppailua, sillä vaivattomuudestaan huolimatta se on täysin ja totaalisen elämyksetöntä. Ei kiinnostavia, tyylikkäitä ja kauniita myyjiä, onnistuneesti valittua musiikkia, hipelöimään yllyttäviä, kutsuvasti aseteltuja vaaterekkejä, rupattelua shoppailuseuran kanssa, eikä - pahinta kaikista - naapurikahvilaa, johon tehtyjä löytöjä voi vetäytyä ihastelemaan. Muutenkin ajatus eurooppalaisen avantgarde-vaatemerkin teepparista oregonilaisessa nettikaupassa tuntui ensin hieman kaukaahaetulta. Mutta onneksi ylitin kaiken rajoittuneisuuteni, sillä ostosten tekeminen tässä nettikaupassa osoittautui lopulta oikein elämykselliseksi. Pienen putiikin palvelu on henkilökohtaista ja kerrassaan erinomaista - puhumattakaan siitä, että he suhtautuvat myymiinsä tuotteisiin juuri sillä intohimolla, jolla kuuluukin. Suosittelen erittäin lämpimästi!


2 kommenttia:

  1. Tuossa muuten toteutuu yksi juttu, josta itse pidän kovasti - jos jalassa on shortsit, tykkään, että paita on iso.

    Jännä juttu - tavallaan allekirjoitan kaikki nuo reaalimaailmashoppailun plussapuolet, mutta silti ostan mieluummin netistä. Mietin mielellään hankintoja pidempään, reaalimaailmaostoksista jää aina vähän sellainen heräteostosfiilis... ...ihme juttu...

    VastaaPoista
  2. Joo, mulla on ihan toi sama: shortsit ja iso paita on hyvä homma.

    Ja tässä isossa paidassa hyvää on just se, että sen materiaali on niin ohuen ohuen ohutta. Jättikokoinen teeppiskin laskeutuu silloin nätisti.

    VastaaPoista