lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappu






Hauskaa vappua!! 

Sihteeri-look on yksi mun suosikkifetissejä. Siis naisellinen puolihame + pusero. Hameessa saisi tietenkin mielellään olla jujua, paidassa myös. Tänä keväänä olen diggaillut erityisen paljon maalauksellisia, kirkasvärisiä kuoseja. Ylempien kuvien puolihameessa on musta ihanat, ihanat värit. Kyseinen Marimekko-hame löytyi sikahalvalla kirpputorilta. Hameen suunnitellut Anna Ervamaa on Antwerpenissä opiskellut, ja eiköhän se vaan tuosta näykin. On tossa sellasta hienostuneen näyttävää Van Notenia, minusta.

Folk-meininki ja etniset vaikutteet vaatteissa on hienoja, mutta pyrin itse aina viimeiseen asti välttelemään hippi/boho-vaikutelmia. Niinpä mulle paras kombinaatio onkin sellainen, jossa herkkään tyttömäiseen maailmaan yhdistyy vaikkapa futuristista tunnelmaa tai voimakasta modernia. Tämä kirjailtu kirppispaita on joka tapauksessa yksi tämän kevään suosikkilöydöistäni. Mustavalkoinen hame on 2010 Marimekkoa, Rinne Niinikosken mallistosta. Inspiraatiota raitojen ja folk-paidan yhdistämiseen sain myös tyyli-idoliltani, Hertta-ystävältä!

Nyt vaan pitäis päättää, kumman asun päälleen valitsee. Äänestää saa!

Ai niin. Kun nyt jutellaan, niin todettakoon vielä, että tämän vapun paras drinkki on kuohuviinillä aateloitu Mojito, eli Mojito Royal. Sopii prinsessahäihinkin.




2 kommenttia:

  1. Ihana! Jos valita pitää, äänestän raitavaihtoehtoa, muhun iskee selkeän ja hipin yhdistelmä, hauras ja skarppi. Tosi upeasti myös tuolla Hertan kuvassa esillä!

    Valoisaa vappua, ystävä!

    VastaaPoista
  2. Hyvää vappua sullekin, ystäväin!!

    JA kiitos, tuohon raitavaihtoehtoon mä itsekin olen kallistumassa.

    VastaaPoista